Ihanimmat kauneushoidot Porin keskustassa

Joli Kauneushoitolassa kasvot kaunistuvat ja vartalo rentoutuu. Meiltä löydät hoitoja kaikenikäisille – niin naisille kuin miehille. Käytämme vain laadukkaimpia tuotteita ja hoidot sovitetaan aina ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaan.

Varaa aika » Katso hinnasto »

Kasvohoidot tehokkailla Exuviance -sarjan tuotteilla

Säilyä ihosi kauniina, elinvoimaisena ja terveenä. Exuviance -hoidot perustuvat 40 vuoden tutkimustyön tuloksina kehitettyihin, maailmankuuluihin patentoituihin tuotteisiin. Hoitojen vaikutus kestää ihollasi jopa 3-4 viikon ajan!

Exuviance - Kauneushoitola Joli, Yrjönkatu

YUMI Lashes -ripsien kestotaivutus

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin. Tämä antaa ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, joka saa ne näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittely kestää ripsissä 8-10 viikkoa, eli ripsien normaalin elinkaaren ajan.

YUMI Lashes - Kauneushoitola Joli, Yrjönkatu

Vartalohoidot

Joli Kauneushoitolaan voit tulla kuumakivi- ja kokovartalohierontaan. Kuumakivihieronta tehdään lämpimillä laavakivillä. Ne luovuttavat hitaasti lämpöä kudoksiin ja avaavat lihaskiinnikkeitä, parantavat aineenvaihduntaa sekä pintaverenkiertoa.

Jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito rentouttaa, kaunistaa ja virkistää. Hoitomme sisältää kylvetyksen, kovettumien ja känsien poiston, raspauksen, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, lakkauksen ja hieronnan.

Muut hoidot

Teemme sokerointeja sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Lisäksi voit tulla meille hemmotteluhoitoon, jossa yhdistyvät esimerkiksi ylellinen kasvohoito ja rentouttava kuumakivihieronta.