Kauneushoitola Jolin hoidot

Kasvohoidot tehdään tehokkailla Exuviance-sarjan tuotteilla ja hoidot räätälöidään jokaisen ihotyypin sekä ihon tarpeiden mukaan

Exuviance-hoidot perustuvat professori tri Eugene van Scottin (johtava ihotautilääkäri) ja tri Ruey Yun (farmakologi, erikoisalanaan ihotaudit) 40 vuoden tutkimustyön tuloksina kehitettyihin maailmankuuluihin patentoituihin tuotteisiin. Ainoastaan Exuviancella on käytössään patentoitu (polyhydroksihappo), uuden sukupolven hedelmähappo, joka on iholla luonnostaan esiintyvä mieto sokerihappo. Se edistää solujen uusiutumista, toimii soluravintona, pehmentää ihoa, kosteuttaa tehokkaasti ja toimii antioksidanttina eli ehkäisee ihon vanhenemista. PHA-happo on edeltäjäänsä AHA-happoa hellävaraisempi, mutta tehokkaampi ja sopii kaikille ihotyypeille, se on niin mieto ettei ärsytä herkkääkään ihoa.

Hoidoissa käytettävä revitalizing peel 20 % tai 30 % parantaa ihon väriä, epätasaisuuksia, juonteita, ryppyjä sekä pigmenttimuutoksia.
Kultanaamio on pehmentävä, antioksidanttinen naamio, joka hidastaa ihon vanhenemisprosessia ja antaa sille nuorekkaan hohteen. Se tasoittaa lisäksi pigmenttimuutoksia ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä.
Naamion vaikutus kestää ihollasi jopa 3-4 viikkoa!
Erillinen silmänympärysihon hoito on hellävarainen ja tehokkaasti silmänympärysihoa kiinteyttävä ja hoitava.

Exuviance-kasvohoidot sopivat yhtä hyvin kaikenikäisille naisille kuin miehillekin eli juuri Sinulle, joka haluat säilyttää ihosi kauniina elinvoimaisena ja terveenä.

www.exuviance.eu

YUMI Lashes -ripsien kestotaivutus

YUMI Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI Lashes taivuttaa ripsesi ylöpäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI Lashes -käsittely kestää ripsissä 8-10 viikkoa eli ripsien normaalin elinkaaren ajan. Ensimmäisten 24h jälkeen käsittelystä ripsiä ei tulisi kastella lainkaan ja ripsivärin käyttöä on vältettävä.